Προγράμματα

ΟΜΑΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Μέσα από τα ομαδικά προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στα μέλη του Συλλόγου, δίνεται στις γυναίκες η δυνατότητα γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους,  να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους, να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους, να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τις δυσκολίες της ζωής και να τις αξιοποιούν.

ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το πρόγραμμα έχει στόχο την ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του μαστού και την κινητοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο. Συμμετέχουν σε αυτό Χειρουργός Μαστού ή Ογκολόγος – Παθολόγος ή Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Κοινωνική Λειτουργός ή Ψυχολόγος του «Άλμα Ζωής» και Γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού, εκπαιδευμένη εθελόντρια του «Άλμα Ζωής»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ

Δωρεάν πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και διατροφής σε γυναίκες που βρίσκονται στη φάση της θεραπείας για τον καρκίνο μαστού (χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία) κάθε Τετάρτη 11 πμ – 2μμ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μέσω του Προγράμματος, γυναίκες που έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία καρκίνου του μαστού έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν γενετικό έλεγχο για τυχόν γονιδιακή μετάλλαξη που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του μαστού και ωοθηκών.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ 20-39 ΕΤΩΝ

ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου » Άλμα Ζωής» παρέχει έγκυρες πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών με καρκίνο μαστού, τις ασφαλιστικές καλύψεις και τις κρατικές παροχές.

0