Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να μας χαρίσετε δύναμη, δωρίζοντας τα μαλλιά σας.

 

Χαρίζοντας τα μαλλιά σου χαρίζεις δύναμη στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος γυναικών με Καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με το Pantene και την ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποιεί για 6η χρονιά το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για 6η χρονιά! Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 50.000 κοτσίδες και ήδη 670 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα μέσω του προγράμματός μας. (Τελευταία ενημέρωση: Ιούνιος 2020)

Θέλετε να δωρίσετε τα μαλλιά σας για το «Χάρισε Δύναμη» ;

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόθεσή σας να χαρίσετε τα μαλλιά σας για το «Χάρισε Δύναμη»! Πριν προχωρήσετε σε κούρεμα, δείτε τις προδιαγραφές για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποστολής των μαλλιών και τον τρόπο που χαρίζετε δύναμη σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Προδιαγραφές δωρεάς μαλλιών για το «Χάρισε Δύναμη»

Χρειαζόμαστε δωρεές μαλλιών τα οποία να πληρούν τα παρακάτω:

 • Μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά. Πιάστε τα μαλλιά σε αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και μετρήστε τα μαλλιά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι που συγκρατεί την αλογοουρά έως τις άκρες.
 • Χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία (πχ βαφή, ισιωτική, περμανάντ). Τα μαλλιά μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν και ημι-μόνιμες βαφές. Δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί ντεκαπάζ, μόνιμη βαφή ή χημική επεξεργασία.
 • Με λιγότερο από 5% λευκές τρίχες. Γνωρίζουμε πως δεν μπορείτε να μετρήσετε το ποσοστό των λευκών, καλό θα ήταν ωστόσο να μη μας στείλετε μαλλιά γκρίζα ή εντελώς λευκά.
 • Σπαστά ή σγουρά μαλλιά είναι αποδεκτά, μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας για να μετρήσετε.
 • Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα και τελείως στεγνά, χωρίς προϊόντα styling.

Πώς να κάνετε το κούρεμα

 • Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κομμωτήριο για να κόψετε τα μαλλιά σας ή να τα κόψετε στο σπίτι.
 • Προσοχή! ΔΕΝ υπάρχουν κομμωτήρια συμβεβλημένα / συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη». Υπάρχουν, ωστόσο αρκετά κομμωτήρια που με δική τους πρωτοβουλία και σε συνεννόηση με τους πελάτες τους αποστέλλουν δωρεές μαλλιών στο «Άλμα Ζωής».
 • Τα μαλλιά πρέπει να είναι καθαρά, φρεσκολουσμένα και ενδεχομένως να έχετε χρησιμοποιήσει conditioner, όχι όμως προϊόντα styling, λακ ή άλλα προϊόντα για τα μαλλιά.
 • Μαζέψτε τα μαλλιά στον αυχένα.
 • Δημιουργήστε μια αλογοουρά με ένα λαστιχάκι.
 • Βεβαιωθείτε ότι το λαστιχάκι είναι σφιχτά δεμένο για να συγκρατήσει τα μαλλιά μετά το κούρεμα.
 • Εάν τα μαλλιά πέσουν από το λαστιχάκι, δεν θα είναι δυνατό να αξιοποιηθούν.
 • Μπορείτε, αν θέλετε, να τοποθετήσετε ένα δεύτερο λαστιχάκι γύρω από τη μέση της αλογοουράς για να συγκρατήσετε καλύτερα τα μαλλιά.
 • Βεβαιωθείτε ότι το λαστιχάκι βρίσκεται ακριβώς κάτω από εκεί που θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας.
 • Μετρήστε το μήκος της αλογοουράς από το λαστιχάκι ως τις άκρες και βεβαιωθείτε ότι είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά. Δωρεές κοντύτερων μαλλιών δεν είναι δυνατό να αξιοποιηθούν.
 • Εάν τα μαλλιά σας δεν έχουν μήκος 20 εκατοστά, αφήστε τα να μακρύνουν. Δεν υπάρχει μέγιστο όριο μήκους.
 • Κόψτε τα μαλλιά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι, έτσι ώστε το λαστιχάκι να παραμείνει στην αλογοουρά μετά το κούρεμα και να συγκρατήσει τα μαλλιά. Μετά το κόψιμο μη λούσετε και μην δώσετε κάποιο στυλ στην αλογοουρά με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Βεβαιωθείτε ότι η αλογοουρά είναι εντελώς στεγνή.
 • Τοποθετήστε την αλογοουρά, όπως είναι στερεωμένη με το λαστιχάκι και στεγνή, σε ένα οποιοδήποτε σακουλάκι τροφίμων το οποίο κλείνει και κλείστε την καλά.
 • Τοποθετήστε την πλαστική σακούλα με την αλογοουρά σε ταχυδρομικό φάκελο (οποιουδήποτε τύπου).

Τρόπος αποστολής μαλλιών

Για τη διευκόλυνσή σας, το «Χάρισε Δύναμη» παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής των μαλλιών μέσα από προπληρωμένη μεταφορική εταιρεία.

Δωρεάν αποστολή

 • Εφόσον έχετε κόψει και συσκευάσει τα μαλλιά, μπορείτε να συμπληρώσετε την online φόρμα δωρεάς μαλλιών.
 • Με τη συμπλήρωση της φόρμας, ειδοποιείται η μεταφορική εταιρεία.
 • Με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει μία ευχαριστήρια επιστολή για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.
 • Εάν δεν δείτε το ευχαριστήριο email, παρακαλούμε ελέγξτε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
 • Οι επιστολές αποστέλλονται αυτόματα, εφόσον από τη στιγμή της υποβολής της φόρμας θεωρείστε συμμετέχων/ συμμετέχουσα στο «Χάρισε Δύναμη».
 • Μετά την υποβολή της φόρμας, η μεταφορική έρχεται στη διεύθυνση που έχετε υποδείξει μέσα σε διάστημα 15 ημερών περίπου.
 • Η μεταφορική δεν θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν από την παραλαβή της κοτσίδας, θα επισκεφθεί τη διεύθυνση παραλαβής χωρίς πρότερη ειδοποίηση.
 • Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής, η μεταφορική θα αφήσει ειδοποιητήριο ώστε να κλείσετε ραντεβού για την αποστολή της κοτσίδας σας.

Αποστολή των μαλλιών με δικά σας μέσα

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της προπληρωμένης μεταφορικής, μπορείτε να αποστείλετε τα μαλλιά στη διεύθυνση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», αναλαμβάνοντας τα ταχυδρομικά τέλη: ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ Ηπείρου 11, 104 33 ΑΘΗΝΑ, 3ος όροφος. Σε περίπτωση αποστολής μέσω ΕΛΤΑ αρκεί η απλή αποστολή, δεν απαιτείται η αποστολή συστημένου φακέλου. 

Σημείωση: Η διαδικασία δωρεάν αποστολής των μαλλιών άλλαξε από τον Ιούνιο του 2018 λόγω του Ευρωπαϊκού κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR), βάσει του οποίου απαιτείται εγγράφως συναίνεση για τη χρήση / διαχείριση προσωπικών δεδομένων. Δεν υπάρχει έκτοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής ειδοποίησης της συνεργαζόμενης με το «Χάρισε Δύναμη» μεταφορικής. Μπορείτε να δείτε όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις για τη χρήση της συγκριμένης υπηρεσίας εδώ.

Αποστολή των μαλλιών με δικά σας μέσα

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της προπληρωμένης μεταφορικής, μπορείτε να αποστείλετε τα μαλλιά στη διεύθυνση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», αναλαμβάνοντας τα ταχυδρομικά τέλη: ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ Ηπείρου 11 104 33 ΑΘΗΝΑ 5ος όροφος. Σε περίπτωση αποστολής μέσω ΕΛΤΑ αρκεί η απλή αποστολή, δεν απαιτείται η αποστολή συστημένου φακέλου. Σε περίπτωση αποστολής με courier, οι ώρες λειτουργίας της γραμματείας του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-5μμ. Εάν επιθυμείτε να λάβετε ευχαριστήριο email και έχετε αποστείλει την κοτσίδα με δικά σας μέσα, παρακαλούμε συμπεριλάβετε στο φάκελο ένα σημείωμα όπου θα πρέπει να αναγράφονται τα παρακάτω: Tο email σας και η φράση «Επιθυμώ ευχαριστήρια επιστολή από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»». Μέσα σε διάστημα 45 ημερών θα λάβετε ευχαριστήριο email.

Σημείωση: Η διαδικασία δωρεάν αποστολής των μαλλιών άλλαξε από τον Ιούνιο του 2018 λόγω του Ευρωπαϊκού κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR), βάσει του οποίου απαιτείται εγγράφως συναίνεση για τη χρήση / διαχείριση προσωπικών δεδομένων. Δεν υπάρχει έκτοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής ειδοποίησης της συνεργαζόμενης με το «Χάρισε Δύναμη» μεταφορικής. Μπορείτε να δείτε όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις για τη χρήση της συγκριμένης υπηρεσίας εδώ.

Άλλοι τρόποι να συμμετέχετε στο «Χάρισε δύναμη»

Με κάθε συσκευασία PANTENE που αγοράζετε αποκλειστικά από τα ΑΒ Βασιλόπουλος: Από τις 12 Νοεμβρίου 2015 , κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν Pantene, κάνετε μια δωρεά* 0,02 Λ για την προσφορά περουκών σε γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία. Απευθείας στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ: Κάντε μια δωρεά στον οργανισμό ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, πραγματοποιώντας κατάθεση στο λογαριασμό τραπέζης: ΕΤΕ GR3501101180000011829602819 με αιτιολόγηση κατάθεσης «Χάρισε Δύναμη»

Μηχανισμός δωρεάς μαλλιών

Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζετε πώς αξιοποιούνται οι δωρεές σας! Τα μαλλιά που συλλέγονται προωθούνται σε εταιρεία κατασκευής περουκών, ζυγίζονται και υπολογίζεται η αξία τους. Το «Άλμα Ζωής», με το αντίστοιχο αντίτιμο της αξίας των μαλλιών που αποστέλλει, επιδοτεί την αγορά περούκας για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια. Όσο περισσότερες κοτσίδες μαζεύονται, τόσο περισσότερες γυναίκες θα μπορέσουν να πάρουν την περούκα τους δωρεάν και γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική η συμμετοχή σας.

Θέλετε να πάρετε περούκα μέσω του «Χάρισε Δύναμη»;

 

Στόχος του προγράμματος «Χάρισε Δύναμη» είναι η παροχή περούκας σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία. Η παροχή των περουκών γίνεται κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων, με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια. Για την αξιολόγηση των αιτημάτων, χρειάζεται να κατατεθούν συγκεκριμένα δικαιολογητικά, μαζί με τη ρητή συναίνεση για χρήση των στοιχείων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης δωρεάν παροχής περούκας

 • Βεβαίωση ιατρού ή Νοσοκομείου που να αναφέρει πως κάνετε ή πρόκειται να αρχίσετε χημειοθεραπείες για οποιαδήποτε μορφή καρκίνου
 • Εκκαθαριστικό του τελευταίου έτους που να αποδεικνύει εισόδημα έως 12.000€
 • Κάρτα ανεργίας ή απορίας εφόσον υπάρχει
 • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητάς σας όπου θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας

Διαδικασία υποβολής αίτησης για παροχή περούκας

Βήμα 1: Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Συμπληρώστε πρώτα με το επίθετο και έπειτα με το μικρό σας όνομα
Συμπληρώστε με το τηλέφωνο επικοινωνίας σας
Γράψτε την πόλη στην οποία διαμένετε
Για την κατάθεση της αίτησης για παροχή περούκας μέσω του προγράμματος "Χάρισε Δύναμη" ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού χρειάζεται να λάβει τα παραπάνω στοιχεία σαν συνοδευτικά. Μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή μέσω email στη γραμματεία του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" breastca@otenet.gr
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συναίνεσή σας στα παραπάνω.
Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα συγκεκριμένα δεδομένα οποτεδήποτε επιθυμείτε. Επίσης, έχετε το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων οποτεδήποτε επιθυμείτε. Για αποστολή οποιουδήποτε αιτήματός σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα: breastca@otenet.gr

Βήμα 2: Προχωρήστε σε αποστολή των δικαιολογητικών μέσω email στο breastca@otenet.gr Βήμα 3: Αξιολόγηση των αιτήσεων Η αξιολόγηση των αιτήσεων πραγματοποιείται μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Μέσα στο διάστημα αυτό, θα ειδοποιηθείτε από το «Άλμα Ζωής» για την έκβαση της αίτησής σας. Βήμα 4: Διαλέξτε την περούκα σας δωρεάν. Εφόσον πληροίτε όλα τα κριτήρια, θα παραπεμφθείτε σε κατάστημα ώστε να επιλέξετε την περούκα σας. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» καλύπτει το κόστος αγοράς περούκας έως 744€ (600€+ΦΠΑ). Βήμα 4: Ενημερώστε μας! Μετά από την απόκτηση της περούκας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βελτιώνουμε τις διαδικασίες και τα προγράμματά μας και η άποψή σας μας ενδιαφέρει!

 Χάρισε Δύναμη – Συχνές ερωτήσεις

Διανύοντας την 5η χρονιά του προγράμματος «Χάρισε Δύναμη» έχουμε δεχτεί πολλές κοτσίδες, πολλή αγάπη, δύναμη, αλλά και πολλές ερωτήσεις! Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο συχνές με στόχο να έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πρόγραμμα!

Μαλλιά μπορούν να χαρίσουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, γυναίκες ή άνδρες, αρκεί να πληρούν τις προδιαγραφές δωρεάς μαλλιών.

Το «Άλμα Ζωής» είναι σύλλογος ασθενών και δεν ορίζει τις προδιαγραφές για τις δωρεές μαλλιών. Οι προδιαγραφές έχουν τεθεί από κατασκευαστή περουκών όπου προωθούνται τα μαλλιά, έτσι ώστε οι δωρεές μαλλιών να μπορούν να αξιοποιηθούν. Όσο περισσότερες κοτσίδες πληρούν τις προδιαγραφές, τόσο περισσότερες γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα.

Καλύτερο θα είναι να μην μας στείλετε μαλλιά που έχουν κοπεί πριν από πολλά χρόνια, καθώς οι συνθήκες αποθήκευσης ή άλλοι παράγοντες δεν μπορούν να εγγυηθούν την αξιοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς.

Πολλές φορές τα μαλλιά παραμένουν αρκετές ημέρες στην πλαστική σακούλα μέχρι να ανοιχθούν και να προωθηθούν. Η υγρασία έχει σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση του μαλλιού, με συνέπεια να χάνεται η αξία της δωρεάς σας. Επιπλέον, αλλοιωμένα μαλλιά που αποθηκεύονται μαζί με άλλα, πιθανώς να έχουν επίπτωση σε ακόμα μεγαλύτερο όγκο και έτσι να χάνεται η αξία περισσότερων δωρεών μαλλιών.

Δεν υπάρχουν συνεργαζόμενα ή συμβεβλημένα κομμωτήρια με το «Χάρισε Δύναμη». Μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας σε οποιοδήποτε κομμωτήριο ή στο σπίτι και στη συνέχεια να τα στείλετε στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Όχι. Το ‘Αλμα Ζωής είναι σύλλογος ασθενών. Δεν απασχολεί κομμωτές και δεν έχει παραρτήματα κομμωτήρια. Στα γραφεία μας πραγματοποιούνται προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης για γυναίκες με καρκίνο μαστού.

Δεν γνωρίζουμε. Το ‘Αλμα Ζωής μέσω του προγράμματος «Χάρισε Δύναμη» αξιοποιεί τις δωρέες μαλλιών για επιδότηση περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο, άνεργες, ανασφάλιστες ή οικονομικά αδύναμες. Το «Άλμα Ζωής» δεν έχει σχέση με άλλους οργανισμούς δωρεάς μαλλιών. Πιθανώς με απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο να εντοπίσετε οργανισμούς που παρέχουν περούκες σε παιδιά.

Τα μαλλιά που συλλέγονται προωθούνται σε κατασκευαστή περουκών. Τα μαλλιά ζυγίζονται και ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» λαμβάνει από τον κατασκευαστή περουκών ως δωρεά την αξία των μαλλιών. Στη συνέχεια επιδοτεί την αγορά περούκας με κόστος έως 744€ για γυναίκες υπό χημειοθεραπεία με βάση κοινωνικο-οικονιμκά κριτήρια.

Η λειτουργία του «Χάρισε Δύναμη» είναι διαφορετική και γι’ αυτό κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Οι ασθενείς δεν παίρνουν τα μαλλιά των δωρητών, αλλά μέσω των δωρεών μαλλιών και της αξίας τους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παραλάβουν δωρεάν καινούργιες περούκες, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένουν, μιας και η ανάγκη για περούκα δε χωράει αναμονή . Παίρνουν περούκα δωρεάν από κατάστημα, ώστε να καλύψουν άμεσα την ανάγκη τους.

Τα μαλλιά που αποστέλλονται προωθούνται σε εταιρία κατασκευής περουκών. Αυτό απαιτεί κάποιο χρόνο.  Ο τρόπος όμως που βοηθάμε τις γυναίκες είναι άμεσος καθώς οι γυναίκες που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία χάνουν τα μαλλιά τους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στόχος λοιπόν είναι η κάλυψη της ανάγκης τους για περούκα άμεσα και όχι η αναμονή κατασκευής μίας νέας περούκας για την κάθε ασθενή. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τη σημασία της εικόνας σώματος για τις ασθενείς, το «Άλμα Ζωής» δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να δοκιμάσουν έτοιμες περούκες, να επιλέξουν την περούκα που τις κάνει να νιώθουν καλύτερα και να την πάρουν δωρεάν.

Ο Σύλλογος συγκεντρώνει όλες τις δωρεές των μαλλιών στα γραφεία του, που βρίσκονται επί της οδού Ηπείρου 11 στο κέντρο της Αθήνας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να έρθετε να μας επισκεφθείτε και να παρακολουθήσετε τη διαδικασία συλλογής μαλλιών. Επίσης, κατά τη διάρκεια του προγράμματος δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν τον αριθμό των γυναικών που έλαβαν την παροχή της περούκας. Τέλος, ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» υφίσταται διαχειριστικό έλεγχο από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών Deloitte για όλα τα προγράμματα και τις δραστηριότητές του.

Για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων ασθενών που το έχουν ανάγκη ο Σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα στην κάθε γυναίκα να πάρει δωρεάν την περούκα της επιλογής της, κόστους έως 744€. Το συγκεκριμένο ποσό έχει τεθεί σαν μέσος όρος τιμής για μία περούκα, η οποία θα είναι ποιοτική και αξιοπρεπής και θα καλύπτει την ανάγκη της ασθενούς. Κάθε γυναίκα που απευθύνεται στο πρόγραμμα επιλέγει την περούκα που την βολεύει και της ταιριάζει περισσότερο.

Αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν γίνεται μέσω του «Χάρισε Δύναμη» καθώς ο μηχανισμός δωρεάς μαλλιών είναι εντελώς διαφορετικός. Για να επωφεληθεί κάποια ασθενής και να πάρει περούκα από το «Χάρισε Δύναμη» δεν είναι απαραίτητο κάποιος δικός της άνθρωπος να έχει πραγματοποιήσει δωρεά μαλλιών. Μόνα κριτήρια για να επωφεληθεί κάποια γυναίκα ασθενής από το πρόγραμμα είναι κοινωνικά και οικονομικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ειδικούς κατασκευής περουκών.

 Videos του Προγράμματος

0