1η Τρίτη Ιουνίου: Συνάντηση μελών με πρωταγωνίστρια την αισιοδοξία

Πρώτη Τρίτη του Ιουνίου: Συνάντηση μελών «Άλμα Ζωής»

Η καθιερωμένη, μηνιαία συνάντηση των μελών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Ιουνίου 2021, στις 6μμ, διαδικτυακά.

Η συνάντησή μας αυτή θα είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Παρά τη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, θέλουμε η συνάντησή μας να είναι μια διαδικτυακή γιορτή για τη ζωή.
Μια γιορτή για όλες τις survivors:

  • που είναι εδώ και συνεχίζουν με όλες τους τις δυνάμεις
  • που η περιπέτειά τους με τον καρκίνο έγινε εφαλτήριο για δημιουργική αλλαγή
  • που αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα της ελπίδας και της συνέχισης παρά τις δυσκολίες για όλες όσες περνούν αυτή τη στιγμή την ίδια περιπέτεια.

Προσκαλούμε, λοιπόν, τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού, να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή της ζωής και να μοιραστούν μαζί μας το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας.

Μάλιστα, μαζί μας θα είναι και δύο σημαντικές φίλες του Συλλόγου από τον χώρο του αθλητισμού και της τέχνης, για να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Ένδυμα: Επίσημο & Αισιόδοξο!

  • 18:00 – 18:15 Προσέλευση – Καλωσόρισμα
  • 18:15 – 18:25 Μαρία Πολύζου, Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου & Προπονήτρια Μεγάλων Αποστάσεων
  • 18:25-18:35 Αθηνά Παππά, Ηθοποιός – Σκηνοθέτης

Μετά τη συνάντηση, θα έχουμε Class for Confidence
από την αγαπημένη μας SEPHORA.

Στις 7.30μμ ξεκινάει το διαδικτυακό σεμινάριο ομορφιάς, στο ίδιο zoom link!
https://us02web.zoom.us/j/84678915805

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης “Sephora Stands Classes for Confidence”, η SEPHORA διοργανώνει για τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ένα ακόμη διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) ομορφιάς.

«Οι ειδικοί λένε ότι τα φρύδια μας είναι η «κορνίζα» του προσώπου μας:
Δίνουν δομή και σχήμα, τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας, ανορθώνουν το βλέμμα μας .

Μπορεί η μόδα να προτείνει πυκνά, φαρδιά ή λεπτά φρύδια, όμως το πιο σημαντικό είναι να είναι σωστά σχηματισμένα , σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά μας, το σχήμα του προσώπου μας και πάντοτε χωρίς υπερβολές.
Σας καλούμε στην παρέα μας , ώστε να μοιραστούμε τεχνικές και κόλπα για καλοσχηματισμένα φρύδια και μυστικά για έξυπνες & γρήγορες καλοκαιρινές λύσεις μακιγιάζ»

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”

Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η ομορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η ομορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στην ρουτίνα του μακιγιάζ τους.
Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν το χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.

0