Οδηγίες Σύνδεσης στην Αρχαιρεσιακή Τακτική Γενική Συνέλευση του «Άλμα Ζωής»

Στις 10 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η αρχαιρεσιακή τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 10 καταστατικού).
 2. Διοικητικός απολογισμός δράσης των μελών του Δ.Σ. από 01/01/2020 έως 31/12/2020 (άρθ. 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 3. Ανάγνωση Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 4. Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2020 έως 31/12/2020 (άρθρο 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 5. Απαλλαγή από τη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το χρονικό διάστημα 1/1/2020 έως 31/12/2020.
 6. Παρουσίαση του προγράμματος δράσης του 2021 και έγκρισή του.
 7. Οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2021 (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. β’ καταστατικού), ισολογισμός (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού) και έγκρισή τους (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 8. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. ε και 10 του καταστατικού).
 9. Εκλογές για την ανάδειξη α) νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και β) νέας 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σημείωση:

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει η απαρτία του ποσοστού 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών ήτοι του άρθρου 9 του καταστατικού κατά την ως άνω ημερομηνία, τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα στις 17 Μαρτίου 2021, την ίδια ώρα με την παρουσία οσωνδήποτε μελών του Σωματείου, διαδικτυακά με τηλεδιάσκεψη και με την παροχή των αναγκαίων τεχνικών πληροφοριών και οδηγιών, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Αντιπροσώπευση, με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής στην εξουσιοδότηση του αντιπροσωπευόμενου μέλους από Δημόσια ή Δημοτική Αρχή ή μέσω της ιστοσελίδας gov.gr και ειδικά για το σκοπό της παροχής ψήφου, είναι δυνατή κατά το άρθρο 10 παρ. 8 του καταστατικού αρκεί το μέλος που θα εκπροσωπήσει, να το πράξει μόνο για ένα άλλο μέλος. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης, παρακαλούμε να μας την αποστείλετε το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της Γ.Σ, μέσω email στο breastca@otenet.gr. Σημείωση: Το άτομο που εξουσιοδοτείται θα πρέπει να διαθέτει δύο διευθύνσεις e-mails τις οποίες θα πρέπει να μας αποστείλει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 4 και 5 (παρ. 4) του καταστατικού, δικαίωμα να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους. Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσα εκπλήρωσαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μετά την 1η Ιουλίου 2020. Η εξόφληση της συνδρομής μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα της Γ.Σ, αλλά για τη συμμετοχή σας απαιτείται η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της συνδρομής μέσω email στο breastca@otenet.gr το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της ΓΣ.

Εκλογικό σύστημα έχει ορισθεί το πλειοψηφικό.

Παρακαλούμε βρείτε την αναλυτική πρόσκληση εδώ: Πρόσκληση της Αρχαιρεσιακής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του «Άλμα Ζωής» .

Οδηγίες Σύνδεσης

Για να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στις εργασίες της Αρχαιρεσιακή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» θα πρέπει να έχετε:

 • Καλή σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Εγκατεστημένη εφαρμογή zoom* στη συσκευή παρακολούθησης (δεν απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα).

Αν συνδέεστε από σταθερό υπολογιστή (pc) θα χρειαστείτε:

 • ηχεία
 • μικρόφωνο
 • Κάμερα

Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη θα λάβουν 2 ώρες πριν τη Γ.Σ. στο email τους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) με τον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στην τηλεδιάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δήλωση συμμετοχής σας, θα λάβετε στο email σας το link για να συνδεθείτε (Click here to Join) την προκαθορισμένη ώρα.

Προσοχή! Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά και το email στο οποίο επιθυμείτε να λάβετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο σύνδεσης. Με το ίδιο email, αποκλειστικά, θα μπορείτε να συμμετέχετε και στις ψηφοφορίες.

Πατώντας στον σύνδεσμο που θα σας σταλεί:

 • Από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε μια νέα σελίδα. Εκεί, στο αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου που θα εμφανιστεί, θα επιλέξετε την ένδειξη “open zoom meetings” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον διαδικτυακό χώρο διεξαγωγής της  Γενικής Συνέλευσης.
 • Αν συμμετέχετε από κινητό τηλέφωνο, τότε πατώντας στον σύνδεσμο θα μεταφερθείτε αυτόματα στον διαδικτυακό χώρο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης
 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συσκευές Apple, ίσως σας ζητηθεί το meeting ID, το οποίο θα βρείτε μέσα στο email που θα σας αποστείλουμε

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://electobox.com/el/psifismata-odhgies-pshfoforias

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της electobox

Δοκιμαστική Σύνδεση:

Την Τετάρτη 10/3/2021, 4μμ-5μμ, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική σύνδεση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετέχουν ώστε να επιλύσουμε οποιεσδήποτε τεχνικές δυσκολίες.
Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να πραγματοποιήσει δοκιμαστικό παρακαλείτε να δηλώσει συμμετοχή εδώ:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcpcO6pqj0tGdM74egZHNRCCGLv4eisY85W

 

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δήλωση συμμετοχής σας στη δοκιμαστική σύνδεση, θα λάβετε στο email σας το link για να συνδεθείτε (Click here to Join) την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τη σύνδεσή σας, μπορείτε να μας καλέσετε, στο 210 4180006, την Τετάρτη  10/3/2021, 4μμ-6μμ.

 

*Εγκατάσταση προγράμματος Zoom

 • Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάστε το zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/download
 • Επιλέγετε το Zoom client for meetings και πατάτε “Download”
 • Το αρχείο “ZoomInstaller.exe” θα κατέβει στον υπολογιστή σας και θα το βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη σας
 • Πατώντας διπλό αριστερό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε ή «εγκατάσταση» για χρήστες κινητού τηλεφώνου, η εγκατάσταση της εφαρμογής θα ξεκινήσει αυτόματα.
 • Για να συνδεθείτε στη Γ.Σ. θα πρέπει να μπείτε στο email που θα έχει σταλεί 2 ώρες πριν την έναρξη σε όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και να πατήσετε τον σχετικό σύνδεσμο για την εγγραφή σας.
0