Αρχαιρεσιακή Τακτική Γενική Συνέλευση «Άλμα Ζωής» | 17/03/2021

Λόγω έλλειψης απαρτίας στην Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση της 10ης Μαρτίου 2021, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» καλεί εκ νέου τα τακτικά μέλη του να λάβουν μέρος στις εργασίες της Αρχαιρεσιακής Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί την 17η Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής τηλεδιασκέψεων zoom, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα που ορίζονται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 10 καταστατικού).
 2. Διοικητικός απολογισμός δράσης των μελών του Δ.Σ. από 01/01/2020 έως 31/12/2020 (άρθ. 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 3. Ανάγνωση Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 4. Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2020 έως 31/12/2020 (άρθρο 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 5. Απαλλαγή από τη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το χρονικό διάστημα 1/1/2020 έως 31/12/2020.
 6. Παρουσίαση του προγράμματος δράσης του 2021 και έγκρισή του.
 7. Οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2021 (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. β’ καταστατικού), ισολογισμός (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού) και έγκρισή τους (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
 8. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. ε και 10 του καταστατικού).
 9. Εκλογές για την ανάδειξη α) νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και β) νέας 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σημείωση:

Αντιπροσώπευση, με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής στην εξουσιοδότηση του αντιπροσωπευόμενου μέλους από Δημόσια ή Δημοτική Αρχή ή μέσω της ιστοσελίδας gov.gr και ειδικά για τον σκοπό της παροχής ψήφου, είναι δυνατή κατά το άρθρο 10 παρ. 8 του καταστατικού αρκεί το μέλος που θα εκπροσωπήσει, να το πράξει μόνο για ένα άλλο μέλος. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης, παρακαλούμε να μας την αποστείλετε το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της Γ.Σ, μέσω email στο breastca@otenet.gr. Σημείωση: Το άτομο που εξουσιοδοτείται θα πρέπει να διαθέτει δύο διευθύνσεις e-mails τις οποίες θα πρέπει να μας αποστείλει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 4 και 5 (παρ. 4) του καταστατικού, δικαίωμα να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους. Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσα εκπλήρωσαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μετά την 1η Ιουλίου 2020. Η εξόφληση της συνδρομής μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα της Γ.Σ, αλλά για τη συμμετοχή σας απαιτείται η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της συνδρομής μέσω email στο breastca@otenet.gr το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της ΓΣ.

Παρακαλούμε βρείτε το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης εδώ: Πρόσκληση της Αρχαιρεσιακής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του «Άλμα Ζωής» .

Οδηγίες Σύνδεσης

Για να παρακολουθήσετε την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» θα πρέπει να έχετε:

 • Καλή σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Εγκατεστημένη εφαρμογή zoom* στη συσκευή παρακολούθησης (δεν απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα).

Αν συνδέεστε από σταθερό υπολογιστή (pc) θα χρειαστείτε:

 • ηχεία
 • μικρόφωνο
 • Κάμερα

Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη θα λάβουν 2 ώρες πριν τη Γ.Σ. στο email τους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) με τον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στην τηλεδιάσκεψη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Προσοχή! Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά και το email στο οποίο επιθυμείτε να λάβετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο σύνδεσης. Με το ίδιο email, αποκλειστικά, θα μπορείτε να συμμετέχετε και στις ψηφοφορίες.

Είναι απαραίτητο να συμπληρώστε το όνομα σας σας στα ελληνικά ώστε ο διαχειριστής να μπορέσει να σας αναγνωρίσει ως μέλη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και στη συνέχεια να εγκρίνει τη συμμετοχή σας στη Γ.Σ. Η εγγραφή σας με το πλήρες ονοματεπώνυμό σας είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστεί και η νομότυπη, ονομαστική συμμετοχή σας στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δήλωση συμμετοχής σας, θα λάβετε στο email σας το link για να συνδεθείτε (Click here to Join) την προκαθορισμένη ώρα.

Πατώντας στον σύνδεσμο που θα σας σταλεί:

 • Από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε μια νέα σελίδα. Εκεί, στο αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου που θα εμφανιστεί, θα επιλέξετε την ένδειξη “open zoom meetings” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον διαδικτυακό χώρο διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
 • Αν συμμετέχετε από κινητό τηλέφωνο, τότε πατώντας στον σύνδεσμο θα μεταφερθείτε αυτόματα στον διαδικτυακό χώρο διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συσκευές Apple, ίσως σας ζητηθεί το meeting ID, το οποίο θα βρείτε μέσα στο email που θα σας αποστείλουμε

Συστήνεται να συνδεθείτε στον σύνδεσμο (link) 15΄ λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της Γ.Σ.

Η συνέλευση θα καταγραφεί για λόγους που αφορούν τα πρακτικά.

Δοκιμαστική Σύνδεση:

Την Τετάρτη 17/03/2021, 4μμ-4:30μμ, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική σύνδεση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετέχουν ώστε να επιλύσουμε οποιεσδήποτε τεχνικές δυσκολίες.

Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να πραγματοποιήσει δοκιμαστικό παρακαλείτε να δηλώσει συμμετοχή εδώ: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZApcOurqDkoGNzQMtZmu4bYLVbMXXebcVMh

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δήλωση συμμετοχής σας στη δοκιμαστική σύνδεση, θα λάβετε στο email σας το link για να συνδεθείτε (Click here to Join) την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τη σύνδεσή σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 4180006 την Τετάρτη, 17/03/2021 , 4μμ-6μμ.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ Γ.Σ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Γ.Σ. οι κάμερες θα πρέπει να είναι ανοιχτές ώστε να διασφαλιστεί η ταυτοπροσωπία των συμμετεχόντων. Για την ομαλότερη διεξαγωγή και την αποφυγή παρεμβολών, τα μικρόφωνά σας θα τεθούν σε σίγαση (mute) από τον διαχειριστή.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε κάποιο ερώτημα μπορείτε:

 • Να σηκώσετε εικονικά το χέρι σας χρησιμοποιώντας την λειτουργία “Raise Hand” ώστε ο διαχειριστής να σας δώσει τον λόγο, ανοίγοντας το μικρόφωνο σας.
 • Υποβάλλοντας το σχετικό ερώτημα γραπτά μέσω του παραθύρου συνομιλίας (Chat)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η ψηφοφορία για τη λήψη των αποφάσεων επί των ζητημάτων της ημερήσιας διάταξης θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με την ευγενική υποστήριξη της electobox.

Για κάθε ξεχωριστό θέμα της ημερήσιας διάταξης θα σταλεί από την electobox, στο email με το οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή, ένας διαφορετικός μοναδικός, μυστικός σύνδεσμος (link). Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα ψηφοφορίας και το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη σας. Μόλις η ψήφος σας υποβληθεί επιτυχώς θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα στην οθόνη σας και θα λάβετε και το αντίστοιχο μήνυμα επιβεβαίωσης στο mail σας.

Με την ολοκλήρωση κάθε ψηφοφορίας τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται από τον διαχειριστή μέσω διαμοιρασμού οθόνης στους συμμετέχοντες.

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://electobox.com/el/psifismata-odhgies-pshfoforias 

 

*Εγκατάσταση προγράμματος Zoom

 • Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάστε το zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/download
 • Επιλέγετε το Zoom client for meetings και πατάτε “Download”
 • Το αρχείο “ZoomInstaller.exe” θα κατέβει στον υπολογιστή σας και θα το βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη σας
 • Πατώντας διπλό αριστερό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε ή «εγκατάσταση» για χρήστες κινητού τηλεφώνου, η εγκατάσταση της εφαρμογής θα ξεκινήσει αυτόματα.
 • Για να συνδεθείτε στη Γ.Σ. θα πρέπει να μπείτε στο email που θα έχει σταλεί 2 ώρες πριν την έναρξη σε όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και να πατήσετε τον σχετικό σύνδεσμο για την εγγραφή σας.
0