ΕΟΠΕ Webinar – ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου 2021, διοργανώνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, στις 10:30-12:30, webinar με θέμα: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19».

Στο Webinar συμμετέχουν σημαντικοί επιστήμονες του ελληνικού και διεθνούς χώρου, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της μάχης με την πανδημία του κορονοϊού και το εμβόλιο Covid-19, εστιάζοντας στους ασθενείς με καρκίνo.

Πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του webinar εδώ: Πρόγραμμα

Συμμετοχή

Για να παρακολουθήσετε το Webinar (η πρόσβαση είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κωδικός εγγραφής), συνδεθείτε με τη σελίδα της ΕΟΠΕ στο Facebook ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο (για να συνδεθείτε με την αίθουσα, επιλέγετε από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας, την «Αίθουσα Συνεδριάσεων/Conference Hall»).

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω του πεδίου που βρίσκεται κάτω από το βίντεο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Το Webinar θα είναι διαθέσιμο και σε video on demand, μετά την ολοκλήρωσή του, στο website της ΕΟΠΕ.

Για τεχνικά θέματα σχετικά με τη σύνδεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 210 9880 032 ή στο e-mail support@events.gr

Πηγή: ΕΟΠΕ

0