Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2020

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2020, με τίτλο «Δημόσια Υγεία & Πολιτική Οικονομία της πανδημίας COVID-19» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 7 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2020.

Το κορυφαίο συνέδριο στο πεδίο των επιστημών της υγείας και της έρευνας υπηρεσιών υγείας διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ), το Ινστιτούτο Οικονομικών της Υγείας (i-hecon), με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΔΥΥ) και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φαρμακοοικονομίας.

Συμμετοχή του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Στο πλαίσιο της συνεδρίας με θέμα «Η αξία της φαρμακευτικής καινοτομίας», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, στις 10πμ, η Αντίπροεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα «Η αξία της φαρμακευτικής καινοτομίας: Η οπτική του ασθενή».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ: https://www.healthpolicycongress.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1/

0