Υπενθύμιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 24ης Νοεμβρίου – Οδηγίες Σύνδεσης

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» καλεί τα τακτικά μέλη του να λάβουν μέρος στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής τηλεδιασκέψεων zoom.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα, που ορίζονται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο10 καταστατικού).
 2. Παράταση της θητείας του παρόντος ΔΣ μέχρι τον Μάρτιο του 2021, με τις ίδιες μέχρι σήμερα αρμοδιότητες, με σκοπό τη συμμόρφωση με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 παρ. 1 του Καταστατικού.

Σημαντικές Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας:

 • Σύμφωνα με το άρθρο 4 και 5 (παρ. 4) του καταστατικού, δικαίωμα να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους. Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσα εκπλήρωσαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μετά την 1η Ιουλίου 2020. Η εξόφληση της συνδρομής μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα της Γ.Σ, αλλά για τη συμμετοχή σας απαιτείται η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της συνδρομής μέσω email στο breastca@otenet.gr το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της ΓΣ.
 • Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, όπως αυτά ορίζονται παραπάνω, για να μπορέσουν να συμμετέχουν στη Γ.Σ., θα πρέπει να διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και να την έχουν κοινοποιήσει στον Σύλλογο μέσω email στο breastca@otenet.gr μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξή της (24/11, 3 μ.μ.).

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση εδώ: https://bit.ly/3lMm9Rd 

 

Οδηγίες Σύνδεσης

Για να παρακολουθήσετε την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» θα πρέπει να έχετε:

 • Καλή σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Εγκατεστημένη εφαρμογή zoom* στη συσκευή παρακολούθησης (δεν απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα).

Αν συνδέεστε από σταθερό υπολογιστή (pc) θα χρειαστείτε:

 • ηχεία
 • μικρόφωνο
 • Κάμερα

Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη θα λάβουν 2 ώρες πριν τη Γ.Σ. στο email τους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) με τον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Πατώντας στον σύνδεσμο που θα σας σταλεί:

 • Από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε μια νέα σελίδα. Εκεί, στο αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου που θα εμφανιστεί, θα επιλέξετε την ένδειξη “open zoom meetings” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον διαδικτυακό χώρο διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
 • Αν συμμετέχετε από κινητό τηλέφωνο, τότε πατώντας στον σύνδεσμο θα μεταφερθείτε αυτόματα στον διαδικτυακό χώρο διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συσκευές Apple, ίσως σας ζητηθεί το meeting ID, το οποίο θα βρείτε μέσα στο email που θα σας αποστείλουμε

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα σας δοθούν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της electobox

Δοκιμαστική Σύνδεση:

Τη Δευτέρα 23/11/2020, 3μμ-5μμ, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική σύνδεση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετέχουν ώστε να επιλύσουμε οποιεσδήποτε τεχνικές δυσκολίες.
Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να πραγματοποιήσει δοκιμαστικό παρακαλείτε να δηλώσει συμμετοχή εδώ: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMrd-urqjotGNaiHeo5alEr1b5NnV_SS5Kj

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δήλωση συμμετοχής σας στη δοκιμαστική σύνδεση, θα λάβετε στο email σας το link για να συνδεθείτε (Click here to Join) την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τη σύνδεσή σας, μπορείτε να μας καλέσετε, στο 210 88 15 444, τη Δευτέρα 23/11, 3μμ-5μμ.

 

*Εγκατάσταση προγράμματος Zoom

 1. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάστε το zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/download
 2. Επιλέγετε το Zoom client for meetings και πατάτε “Download”
 3. Το αρχείο “ZoomInstaller.exe” θα κατέβει στον υπολογιστή σας και θα το βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη σας
 4. Πατώντας διπλό αριστερό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε ή «εγκατάσταση» για χρήστες κινητού τηλεφώνου, η εγκατάσταση της εφαρμογής θα ξεκινήσει αυτόματα.
 5. Για να συνδεθείτε στη Γ.Σ. θα πρέπει να μπείτε στο email που θα  έχει σταλεί 2 ώρες πριν την έναρξη σε όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και να πατήσετε τον σχετικό σύνδεσμο για τη συμμετοχή σας.
0