Ενημέρωση των μελών του συλλόγου «Άλμα Ζωής» για το digital Race for the Cure® την Τρίτη 8/9

Με κάτι λιγότερο από 4 εβδομάδες για την έναρξη του φετινού digital Race for the Cure®, η ομάδα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» ενώνει τις δυνάμεις της με το πιο δυναμικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας –τις survivors – για να  μεταφέρουμε παντού το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και αυτή τη χρονιά!

Γι αυτό τη 2η Τρίτη του μήνα, 8 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε στη διάθεση όλων των μελών μας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προσωπική ενημέρωση για όλα τα θέματα, τα οποία σχετίζονται με τον αγώνα μας.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει με όλους τους διαθέσιμους τρόπους: τηλεφωνικά, με email, μέσω τηλεδιάσκεψης αλλά και μέσω skype.

Επιπλέον,  σε όσα από τα μέλη μας δεν είναι εφικτό να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο «Άλμα Ζωής» με τους παραπάνω τρόπους, η ενημέρωσή τους μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία τη συγκεκριμένη ημερομηνία (8/9) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, με την απαραίτητη τήρηση των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων).

Με την πανδημία να μας προσθέτει μία ακόμη πρόκληση για την πραγματοποίηση του φετινού αγώνα, είναι τώρα η στιγμή να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ευελιξία για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία το στόχο μας, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το πρώτο Race το 2009!

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4180006

Email: breastca@otenet.gr

Zoom: Η τηλεδιάσκεψη μέσω zoom θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 18:00 και θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη σχετική πρόσκληση μέσω email μία ώρα πριν την έναρξή της.

Skype: Alma Zois

0