1ο webinar ομορφιάς της SEPHORA – Αποκλειστικά για τα μέλη του «Άλμα Ζωής»

«Καλοκαιρινό μακιγιάζ – Δροσερή επιδερμίδα»
1ο webinar ομορφιάς της SEPHORA για το «Άλμα Ζωής»

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης “Sephora Stands Classes for Confidence”, η SEPHORA διοργανώνει αποκλειστικά για τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» έναν αριθμό διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) ομορφιάς, ξεκινώντας την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 19:00 με το 1ο webinar με θέμα «Καλοκαιρινό μακιγιάζ – Δροσερή επιδερμίδα».

«Ένα φυσικό καλοκαιρινό look είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτή την περίοδο. Είτε είμαστε ήδη διακοπές, είτε οι διακοπές μας πλησιάζουν, είτε συνεχίζουμε μετά από αυτές, όλες θέλουμε να φαίνεται το πρόσωπό μας φρέσκο και λαμπερό. Μπορούμε να το επιτύχουμε παρέα, με πολύ απλά βήματα. Η ομορφιά είναι στα χέρια μας!»

Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 19:00  συντονιστείτε και παρακολουθήστε το εδώ

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”
Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η oμορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η oμορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή. Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στην ρουτίνα του μακιγιάζ τους. Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν το χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.

0