2ο Webinar ΕΟΠΕ: Covid-19 με κεντρικό ομιλητή τον Μ. Δερμιτζάκη

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) παρακολουθώντας συνεχώς και στενά όλες τις νέες διεθνείς και εθνικές εξελίξεις και ανακαλύψεις σχετικά με τον κορονοϊό SARS-Cov-2 και την πανδημία της ασθένειας Covid-19 και αναγνωρίζοντας τη σημασία τους για τους ογκολογικούς ασθενείς, τις οικογένειές και τους φροντιστές τους, αλλά και για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, αποφάσισε τη συνέχιση της ζωντανής διαδικτυακής ενημέρωσης-συζήτησης με την οργάνωση ενός 2ου Webinar αυτή την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και ώρα 19:00-19:45 με τίτλο:

«Covid-19: νέα δεδομένα, κρυμμένα μυστικά και μάχη με την αβεβαιότητα»

Στη διαδικτυακή αυτή συζήτηση, ο έγκριτος επιστήμονας με διεθνή και εθνική αναγνώριση, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης και Διευθυντής στο Κέντρο Γονιδιωματικής «Health 2030» Μανώλης Δερμιτζάκης, επικεφαλής και της Επιτροπής για την εκτίμηση των τεστ διάγνωσης του κορονοϊού και των αντισωμάτων ανοσίας σε αυτόν στη χώρα μας, θα μας μιλήσει για τις πολλαπλές ερευνητικές προεκτάσεις γύρω και μέσα από αυτή τη νέα ασθένεια, για την αλήθεια και την πραγματικότητα των εργαστηριακών εξετάσεων ανίχνευσης του ιού και των αντισωμάτων του, για τους τρόπους μετάδοσης, για τα φάρμακα και τα εμβόλια που με αγωνία περιμένει όλη η ανθρωπότητα, αλλά και για το πώς βλέπει την εξέλιξη του φαινομένου στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πάντα και μέσα από το πρίσμα των ογκολογικών ασθενών.

Με μια αρχική δική του τοποθέτηση, αλλά και με την μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων, ο έγκριτος αυτός Έλληνας επιστήμονας, με την εθνική και διεθνή αναγνώριση, θα προσπαθήσει μαζί μας να ρίξει περισσότερο φως στις σκοτεινές -ακόμα- πλευρές αυτής της νέας πραγματικότητας.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΟΠΕ κ. Ιωάννης Μπουκοβίνας και η Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΟΠΕ κ. Ζένια Σαριδάκη, ενώ το κοινό θα μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις, μέσω του πεδίου που βρίσκεται κάτω από βίντεο, κατά τη διάρκεια του webinar.

Όσες ερωτήσεις δεν προλάβουν να απαντηθούν στη ζωντανή μετάδοση, θα καλυφθούν μέσω του website της ΕΟΠΕ (www.hesmo.gr), ενώ το webinar θα είναι διαθέσιμο και σε video on demand μετά την ολοκλήρωσή του, στο website και τα Social Media της ΕΟΠΕ.

Για να παρακολουθήσετε το Webinar σε ζωντανή μετάδοση, μπορείτε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (δεν απαιτείται κωδικός εγγραφής):

www.livemed.gr/en/live/479-webinar-με-τίτλο-covid-19-νέα-δεδομένα,-κρυμμένα-μυστικά-και-μάχη-με-την-αβεβαιότητα