3ο Συνέδριο Στελεχών της ΕΛΛΟΚ

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΟΚ

3Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 1 – 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το 3ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ των Στελεχών της ΕΛΛΟΚ, κα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC ATHENS .
Το ετήσιο συνέδριο της ΕΛΛΟΚ, το οποίο έχει πλέον γίνει θεσμός όπως και τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιείται με σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και θα υποστηρίξει και φέτος ενεργά το νέο σύνθημα της UICC για την Παγκόσμια Μέρα κατά του Καρκίνου ,

#IAmAndIWill Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας
‘Όποιοι κι αν είμαστε, έχουμε τη δύναμη να μειώσουμε τις επιπτώσεις του καρκίνου για τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε, για τον κόσμο ολόκληρο.

Παράλληλα όπως και κάθε χρόνο και σύμφωνα πάντα με το Καταστατικό μας, ορίστηκε η Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018, ως η ημερομηνία διεξαγωγής της 3ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΛΟΚ, για την οποία θα σταλεί ξεχωριστεί πρόσκληση.

Ένας από τους στόχους μας είναι να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερα μέλη σας. Έτσι φέτος θα καλυφθεί το κόστος συμμετοχής για 4 άτομα από κάθε σύλλογο εκτός Αθηνών (Οι δύο αντιπρόσωποι και δυο ακόμη μέλη, ή ο Ένας αντιπρόσωπος έχοντας μαζί του και εξουσιοδότηση συμμετοχής στη Γ.Σ. από τον 2ο Αντιπρόσωπο θεωρημένη από δημόσια αρχή και δυο ακόμη μέλη του συλλόγου). Για τους
Συλλόγους της Αττικής, εκτός των αντιπροσώπων είναι επιθυμητή η συμμετοχή των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων καθώς και όσο περισσοτέρων μελών σας επιθυμούν να συμμετάσχουν, αφού προηγηθεί δήλωση συμμετοχής ώστε να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στην Υπεύθυνη Γραμματείας της ΕΛΛΟΚ, κα Ελίνα Αλεξοπούλου (office@ellok.org) (τηλ. 210 7710 335) το αργότερο μέχρι τις 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, καθώς το ξενοδοχείο μας ζήτησε να δηλώσουμε αριθμό δωματίων μέχρι τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ δεν θα μπορεί να δεσμευτεί για τη διαθεσιμότητα αν οι δηλώσεις γίνουν αργότερα.
ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η έναρξη του συνεδρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 15.30 μμ και η λήξη της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 15:00 μμ. Οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα οι ώρες άφιξης και αναχώρησης των συμμετεχόντων. Λεπτομερής ενημέρωση και το πρόγραμμα κα σταλούν έγκαιρα.
Η διαμονή των συμμετεχόντων που προέρχονται από περιοχές εκτός Αττικής θα γίνει αποκλειστικά σε Δίκλινα Δωμάτια στο ROYAL OLYMPIC ATHENS και θα καλυφθεί* απευθείας από την ΕΛΛΟΚ για δύο βράδια (Παρασκευή και Σάββατο).
Η μεταβίβαση θα καλυφθεί με την προσκόμιση παραστατικών, μέχρι του ποσού των 120 ευρώ ανά άτομο, για την περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς, ή το ύψος του εισιτηρίου με τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ), για τη μετακίνηση από και προς την Αθήνα ή το ισόποσο αν αυτή πραγματοποιηθεί με ΙΧ.
Θέλουμε για άλλη μια φορά να επιστήσουμε την προσοχή σας στην έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε προσιτές τιμές.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Καπετανάκης
Γραμματέας Δ.Σ.

 

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Εξαιρείται και δεν καλύπτεται φόρος 4 ευρώ/διανυκτέρευση/ανά άτομο. (Σύμφωνα με το νέο νόμο από 1/1/2018, το κάθε άτομο θα πρέπει να πληρώσει με την άφιξη κατά το check in, τον νέο ατομικό φόρο διανυκτέρευσης, 4 ευρώ ανά διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο).