The future of healthcare in Greece

Το Health Daily και η Boussias Communications διοργανώνει το Συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece” , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα: Olympia) με τη συνεργασία της ΠΕΦ, του ΣΦΕΕ, και του PhRMA Innovation Forum.

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά αποτελεί σημαντικό ετήσιο forum για τις πολιτικές υγείας στην Ελλάδα. Εξέχοντες διεθνείς ομιλητές, υψηλόβαθμα στελέχη από τους διεθνείς οργανισμούς, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της βιομηχανίας, θα συμμετάσχουν σε ένα δημόσιο διάλογο για τα κυρίαρχα ζητήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει με ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.
Στους διεθνείς ομιλητές του Συνεδρίου, συμπεριλαμβάνονται ο Gaetan Lafortune, ανώτερος οικονομολόγος στο τμήμα υγείας του ΟΟΣΑ και η Dimitra Panteli, Διεύθυνση διαχείρισης υγείας στο Τεχνολογικό Παν/νιο Βερολίνου και WHO Collaborating Centre for Health Systems Research and Management.
Σημαντική η συζήτηση που θα διεξαχθεί για τις επενδύσεις στο χώρο της Υγείας από τον CIO της ABN AMRO Bank, Didier Duret & τον Yuri Bender, αρχισυντάκτη των Financial Times.
Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα για την Προώθηση της Ευρωπαϊκής Συνεργασίας για την

Πρόσβαση στην Φαρμακευτική Περίθαλψη με την παρουσίαση πρωτοβουλιών διακρατικής συνεργασίας (Διακηρύξεις της Valetta και BeNeLuxA) από τους Ruis Santos Ivo (Πρόεδρο της κεντρικής διοίκησης του συστήματος υγείας του Υπουργείου Υγείας της Πορτογαλίας), Patricia Vella Bonanno (Επικεφαλής της Δημόσιας Υγείας, Υπουργείο Υγείας, Μάλτα) & Maurice Galla (Συντονιστή EU policies, επικεφαλής του Dutch EMA candidacy, Διεύθυνση Φαρμακευτικών Υποθέσεων και Ιατρικής Τεχνολογίας,Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού, Ολλανδία).

Το συνέδριο θα παρακολουθήσει η κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Αντιπρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" και η κυρία Ίρις Αργύρη, αναπληρωματικό μέλος ΔΣ του Συλλόγου.

Αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου: http://healthcareconference.boussiasconferences.gr/default.asp?la=2