Ένα νόμισμα για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Ένα νόμισμα για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Την άνοιξη που μας πέρασε, τo Γαλλικό Νομισματοκοπείο Monnaie de Paris δημιούργησε, με αφορμή την 25η επέτειο της Ροζ Κορδέλας, ένα αναμνηστικό νόμισμα, έτσι ώστε να συμβάλλει με τον τρόπο του στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Τώρα έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το συλλεκτικό αυτό νόμισμα με τη ροζ κορδέλα!
Το νόμισμα, που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Σεπτεμβρίου από το Coins Club Greece, επίσημο διανομέα του Γαλλικού Νομισματοκοπείου στην Ελλάδα, απεικονίζει το χέρι μιας γυναίκας να κρατά τη ροζ κορδέλα επάνω στο στήθος της, αποτυπώνοντας έτσι με ευαισθησία, αλλά και δύναμη μαζί, τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Το νόμισμα είναι ονομαστικής αξίας 2€ και κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων σε 2 εκδόσεις, έγχρωμη και χωρίς χρώμα.
Το Coins Club Greece θα προσφέρει το ποσό των 2€ για την πώληση κάθε έγχρωμου νομίσματος και το ποσό του 1€ για κάθε νόμισμα χωρίς χρώμα για τους σκοπούς του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Είτε για τη συλλογή σας, είτε ως δώρο δύναμης, αφύπνισης και ελπίδας, αξίζει να το αποκτήσετε!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.coinsclub.gr/nomismata-2-euro ή επικοινωνήστε στο 210 9969888 και στο sales@coinsclub.gr.

alma_zois_15_09_2017_telika_1148x453