Ομάδα δρομέων ΕΛΛ.Ο.Κ.

ΕΛΛΟΚ:

"Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, είμαστε δυνατοί, είμαστε νικητές, είμαστε άνθρωποι, είμαστε ασθενείς, είμαστε αγωνιστές, είμαστε μαζί, είμαστε μαχητές, υιοθετούμε υγιεινούς τρόπους διαβίωσης, επιλέγουμε την άσκηση, στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε όλους τους ασθενείς με καρκίνο! Αυτά και άλλα μηνύματα θέλουμε να δώσουμε με την παρουσία μας σε λαϊκούς αγώνες δρόμου που διοργανώνονται σε κάθε περιοχή της χώρας μας!

Έτσι λοιπόν, από σήμερα δημιουργείται η ομάδα της ΕΛΛΟΚ, η οποία θα συμμετέχει σε διάφορους αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κο Γιώργο Καπετανάκη (τηλ. 6944608385 mail: george.kapetanakis@ellok.org)

Δε χρειάζεται να είστε αθλητές, δε χρειάζεται να είστε σε τέλεια φυσική κατάσταση. Χρειάζεται μόνο να έχετε τη θέληση να συμμετάσχετε! Υπάρχει πάντα η κατάλληλη διαδρομή για όλους. Δηλώστε Συμμετοχή, για να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή!

Σύντομα θα γίνει και μία αρχική επιλογή αγώνων που θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε. Όποιος Σύλλογος επιθυμεί, μπορεί να μας καλέσει να συμμετάσχουμε σε αγώνα που πρόκειται να γίνει στην περιοχή του, έγκαιρα ώστε να μπορέσουμε να το προγραμματίσουμε. Θα είναι χαρά μας να βρεθούμε κοντά σας και να διαδώσουμε όλοι μαζί τα μήνυματά μας σε κάθε περιοχή της Ελλάδας".