Εκδήλωση προς τιμήν του "'Αλμα Ζωής"

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

12 Μαρτίου: εκδήλωση του Συλλόγου "Μαζί για τον Άνθρωπο"

Με μεγάλη επιτυχία και σε ατμόσφαιρα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ‘Μαζί για τον Άνθρωπο’ την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στο ρεστοράν “LA SCALA”, στην Πετρούπολη, στην οποία τιμήθηκε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘Αλμα Ζωής’.
Μία εκδήλωση - αφιέρωμα στην 'πολυαγαπημένη μας Τζωρτζίνα' όπως χαρακτηριστικά είπε η πρόεδρος κα Κίτσα Καλαφάτη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval="3" images="4876,4884,4886,4880,4874,4878,4882" img_size="800x600"][vc_column_text]

Ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου "Μαζί για τον άνθρωπο", κας Καλαφάτη

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Κίτσα Καλαφάτη μίλησε για την 12ετή παρουσία και προσφορά του Συλλόγου «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη, στα όρια του Δήμου Πετρούπολης και όχι μόνο
Συνέχισε τονίζοντας την πολυποίκιλη δωρεάν υποστήριξη, φροντίδα και συμπαράσταση που παρέχει το «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Ειδική μνεία έγινε στην εκδήλωση ‘Greece Race for the Cure ®’ που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το Άλμα Ζωής στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου εφέτος έλαβαν μέρος άνω των 30.000 πολιτών, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με αφετηρία το Ζάππειο, μεταξύ των οποίων και μέλη του Συλλόγου «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου "Άλμα Ζωής", κας Γαβριηλίδου

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής", κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, τόνισε ότι «κλειδί» για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός πως η κα Γαβριηλίδου κλείνοντας την ομιλία της αφιέρωσε την, εκ μέρους του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», παρουσία, τόσο την δική της, όσο και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Κούρεντα, Τσαπέλα, Αργύρη και Δουμάν, στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ», στην αγαπημένη ανιψιά της κας Καλαφάτη, Τζωρτζίνα, στην οποία προηγουμένως είχε αναφερθεί και η ίδια η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ.Βαγγέλης Σίμος, ο πατήρ Σπυρίδων Αργύρης από τον Ι.Ν.Αγίας Τριάδος, ο πρώην Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Στέφανος Βλάχος και ο Πρόεδρος του Δ. Σ.κ. Θανάσης Φιλίππου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και ενοριακών δράσεων και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Η στιγμή της βράβευσης

Απόσπασμα από την ομιλία της Προέδρου του "Άλμα Ζωής"

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]