DYO Forum

DYO Forum: Διαδραστικό Επιστημονικό και Εκθεσιακό Forum

Tο περιοδικό «ΔΥΟ» (Διατροφή –Υγεία- Ομορφιά), η ΖΙΤΑ Medical Management και 14 επιστημονικές εταιρείες, από τον χώρο της Υγείας, της Διατροφής και της Ομορφιάς, οργανώνουν ένα διαδραστικό Επιστημονικό και Εκθεσιακό Forum , με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας σε όλο της το φάσμα.

16-17 Απριλίου 2016, Metropolitan Expo.

Προβλέπεται η συμμετοχή 5000 ιατρών, διάφορων ειδικοτήτων, 3000 φαρμακοποιών και χιλιάδων επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επιστημονικές ημερίδες, να επισκεφθούν τις εμπορικές εταιρείες για τα νέα σκευάσματα και μηχανήματα και να συμμετάσχουν δωρεάν στις παροχές που θα προσφέρουν οι επιστημονικές εταιρείες και η βιομηχανία.

Επιστημονική ημερίδα από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

Στο πλαίσιο του forum διοργανώνεται στις 16 Απριλίου επιστημονική ημερίδα από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, με σκοπό την ενημέρωση ειδικών και μη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στις εξελίξεις στη Μαστολογία, αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Καταξιωμένοι ομιλητές, εξειδικευμένοι στη Μαστολογία, Παθολογική Ογκολογία , Πλαστική Χειρουργική, Επιδημιολογία, Ακτινολογία, Ψυχολογία, Ακτινοθεραπεία, θα αναπτύξουν θέματα αιχμής σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει και δωρεάν μεταφορά με πούλμαν από τον σταθμό μετρό και προαστιακού του Κορωπίου, προς το Metropolitan Expo και αντίστροφα, κάθε μισή ώρα.
Πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Forum μπορείτε να δείτε εδώ: http://dyoforum.gr/