4 Απριλίου 2016: Αποφασίζω γιατί γνωρίζω

ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ 2016

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια
για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού

Απρίλιος- Δεκέμβριος 2016
Ξενοδοχείο «Ηλέκτρα»

  • Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις στις θεραπείες του καρκίνου του μαστού;
  • Τι πρέπει να γνωρίζω για το λεμφοίδημα;
  • Πώς να διαμορφώσω τη διατροφή μου μετά την περιπέτειά μου με τον καρκίνο του μαστού;
  • Τι θα συμβεί με τη σεξουαλική μου ζωή;

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής» γνωρίζει τα ερωτήματα που απασχολούν τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και φροντίζει εδώ και 7 χρόνια να τους παρέχει έγκυρη επιστημονική ενημέρωση μέσω του προγράμματος «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ».

«ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ» και για το 2016.

11 επιλεγμένα Σάββατα, από τον Απρίλιο έως το Δεκέμβριο είναι αφιερωμένα στα ενημερωτικά σεμινάρια, τα οποία παρέχονται δωρεάν.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και η καθοδήγηση για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και μετά τη λήξη της.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες ειδικευμένοι σε θέματα του καρκίνου του μαστού θα αναλύσουν πτυχές της ασθένειας.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από 16 Απριλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2016, 10:00-12:30 στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα (Ερμού 5, Σύνταγμα).

Αναγνωρίζοντας πως η γνώση είναι δύναμη, το «Άλμα Ζωής» καλεί οποιαδήποτε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού να ενημερωθεί αναλυτικά για τα θέματα που την αφορούν.

Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός συμμετοχών (30 άτομα σε κάθε σεμινάριο) ώστε να δοθεί χρόνος για γόνιμη συζήτηση με τους ειδικούς που θα βοηθήσει τις συμμετέχουσες να λύσουν τις απορίες τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής στη γραμματεία του Συλλόγου : 210 88 15 444, 210 41 80 006

Δείτε όλο το πρόγραμμα των σεμιναρίων

apofasizw-giati-gnwrizwLayout 1