1o Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού!

Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο του 6ου Αγώνα Greece Race for the Cure® 2014 με έναν κοινό στόχο: Την αφύπνιση και την ευαισθητοποίηση όλων, ανεξάρτητα από ηλικία, στα θέματα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η προσωπική ευθύνη για την προάσπιση της υγείας μας, είναι τα σημαντικά μηνύματα που κυριαρχούν στο Παιχνίδι. Γιατί μας αρέσει να παίζουμε, αλλά όχι με την υγεία μας!

Επιδίωξή μας είναι να συμβάλλουμε ώστε τα παραπάνω μηνύματα, να περάσουν στους συμμετέχοντες με τρόπο ευχάριστο, απλό, δημιουργικό και συνεργατικό. Όπως είναι ο τρόπος κάθε παιχνιδιού, που προσφέρει γνώση μέσα από τη χαρά και που το εγώ γίνεται εμείς.

Καλούμε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στον 6ο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2014, να λάβουν μέρος στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού. Μπορείτε ακόμα, με το κίνητρο τη συμμετοχή σας στο Παιχνίδι, να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα και να λάβετε μέρος στον Αγώνα. Την νικήτρια ομάδα, περιμένει ένα δώρο έκπληξη!

Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια νέα, ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Και ... ο καλύτερος ας κερδίσει!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κρυμμένο Θησαυρό θα βρείτε εδώ.