Χαρίζουμε χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση την Ημέρα της Γυναίκας στις 8/3

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" θα συμμετέχει με ένα περίπτερο ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο street event που διοργανώνει η εταιρία Exelia και τα φαρμακευτικά εργαστήρια Cana, την Παγκόσμια Ημέρα της ΓυναίκαςΠαρασκευή 8 Μαρτίου 2014, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου (στο ύψος του Παλλάς), από τις 12 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα.

Γνωστές Ελληνίδες στηρίζουν τη δράση!
Τα Exelia έχουν στο πλευρό τους τη Βασιλική Βουγιούκα, Ολυμπιονίκη της Ξιφασκίας και τη Ναταλία Κοκοσαλάκη, βραβευμένη αρχιτέκτονα, δύο σύγχρονες Ελληνίδες που μοιράζονται μαζί μας την πρωτοπορία και τις διακρίσεις τους. ΕΠιπλέον, προκειμένου να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κοινού, θα έχουμε μαζί μας και 5 ακόμα γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, καλλιτέχνιδες και αθλήτριες για να δίνουν σε καθεμία από τις 1.000 γυναίκες που προσδοκούμε να ενημερώσουμε, ένα κορδελάκι ευαισθητοποίησης.

Χαρίζουμε χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση!
Η δράση θα περιλαμβάνει και την φωτογράφιση με μηνύματα που προωθούν την πρόληψη σε ειδικά διαμορφωμένο photo booth. Οι φωτογραφίες θα αναρτώνται στη σελίδα των Exelia στο facebook και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τις μοιραστούν ή να τις κρατήσουν για το αρχείο τους δωρεάν.
exelia_inv