Φιλανθρωπικό Δείπνο στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο Μαστού στις 20/10

Το City Link, με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος attica, διοργανώνει δείπνο στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:00, στη Στοά Σπυρομήλιου.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να δώσει έμπρακτη στήριξη και ελπίδα σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θεραπείας τους. Έμπνευση για τον σκοπό αυτό αποτελεί η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ." και ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.", που έχουν αφιερωθεί στην υποστήριξη αυτών των γυναικών.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του City Link - κτίριο ορόσημο της Αθήνας - που θα αποτελέσει για 3η συνεχή χρονιά σύμβολο αισιοδοξίας και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης  και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για το City Link ενώ με την αγορά των εισητηρίων ενισχύετε έμπρακτα τη δράση της "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ." καθώς τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για τους σκοπούς της.

Σας ενημερώνουμε ότι η τιμή των εισητηρίων ανέρχεται στα 50 ευρώ. Η πληρωμή των εισητηρίων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.:
Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογ.: 6855124936583
ΙΒΑΝ: GR71 01718550006855124936583
SWIFT BIC: PIRBGRAA

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την κράτηση της θέσης / των θέσεων που επιθυμείτε μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, λόγω του περιορισμένου αριθμού τους, στην PRogressive (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7247300).