Ο Δούκας θα βρίσκετε παρέα με το Αλμα Ζωής στο Hondos Center στις 9/10

Η ανταπόκριση του κόσμου στο συλλεκτικό βραχιόλι των 10 χρόνων είναι από τις πρώτες μέρες εντυπωσιακή!

Έτσι, ο Δούκας πρόκειται να βρίσκεται στο κατάστημα Hondos Center στο Μαρούσι, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, στις 18:00 - 20:00, για να σας ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά και να υπογράψει το συλλεκτικό βραχιόλι σας!

Στο event θα υπάρχει ελαφρύ catering με ροζ λεμονάδα και περαστά γλυκά και αλμυρά εδέσματα.

Για τις φίλες μας στη Θεσσαλονίκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δούκας θα σας περιμένει στο κατάστημα Hondos Center Αριστοτέλους, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 18:00 - 20:00!

O Δούκας εμπνέεται από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του μαστού της Estee Lauder και δημιουργεί την συλλεκτική γόβα "Pink Ribbon-De Ville Exclusive" από το χρώμα και το μέταλλο του φετινού βραχιολιού αποκλειστικά και μόνο για 6 τυχερές κυρίες (3 στο Hondos Center Μαρούσι και 3 στο Hondos Center Αριστοτέλους).

Οι κυρίες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μπουν σε κλήρωση για 3 συλλεκτικά ζεύγη "De Ville" από την 2014.15 DUKAS Fall Winter Collection.

Η κλήρωση θα γίνει ως εξής και για τα δύο καταστήματα:
Συμπλήρωση στοιχείων κυριών σε ειδικά σχεδιασμένη κάρτα και κλήρωση την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Valuecom παρουσία συμβολαιογράφου.