Ημερίδα με θέμα Καρκίνος του μαστού: Γνωριμία και πορεία με τη νόσο' από το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center,συμμετέχοντας στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, σας καλεί στην Ημερίδα που οργανώνει με θέμα: Καρκίνος του μαστού: Γνωριμία και πορεία με τη νόσο, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του και ώρα 10.30 έως 14.00.

Στην ημερίδα, που αποτελεί την κορύφωση διαφόρων δράσεων που το ENHC υλοποίησε κατά τον μήνα Οκτώβριο, θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, ιατροί και άλλοι ειδικοί.

Στόχος του Νοσοκομείου είναι να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του γυναικείου κοινού για την ασθένεια αυτή που αφορά όλο και περισσότερες γυναίκες, ενώ παράλληλα επιθυμεί να αναδείξει τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα στην αντιμετώπιση της νόσου, στην αποκατάσταση και τη στήριξη των γυναικών που νοσούν και να λύσει τυχόν απορίες του κοινού.

Το Σύλλογο θα εκπροσωπήσουν η κ. Έλυα Κουρεντά, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και η κ. Βάσω Γιοχάη, εθελόντρια και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, η οποία θα μιλήσει για την εμπειρία της με την ασθένεια.