Το Hard Rock Cafe Athens στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με την 16η ετήσια καμπάνια PINKTOBER®

Αθήνα, Ελλάδα, 7 Οκτωβρίου, 2015– Το Hard Rock Cafe Athens φέρνει κοντά μουσικούς, υποστηρικτές και ανθρώπους που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού με την 16η ετήσια εκστρατεία PINKTOBER®!

Το παγκοσμίου φήμης brand, Hard Rock «γίνεται» ροζ με σκοπό την υποστήριξη της 16ης ετήσιας εκστρατείας PINKTOBER®. Καθ' όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν τα Hard Rock σε όλο τον κόσμο και να αγοράσουν ροζ αντικείμενα όπως, κονκάρδες, κασκόλ και μπλουζάκια αλλά και να πιούν ροζ ποτά όπως, το χαρακτηριστικό Hard Rock Cocktail Wild Berry Smoothie, υποστηρίζοντας έτσι ένα σκοπό που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους.

Αγορές για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού

Η εκστρατεία PINKTOBER® του Hard Rock δίνει την ευκαιρία στους fans να αγοράσουν κομμάτια της συλλογής PINKTOBER 2015 όπως, τη συλλεκτική κονκάρδα, μπλουζάκια, κασκόλ και πολλά άλλα, υποστηρίζοντας έτσι ένα καλό σκοπό! Τα προϊόντα της συλλογής PINKTOBER θα διατίθενται προς πώληση και στο www.hardrock.com, οι συλλεκτικές κονκάρδες θα είναι διαθέσιμες στα διάφορα σημεία του Hard Rock ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των cafes, των ξενοδοχείων και των καζίνο, ενώ οι fans θα μπορούν να προμηθευτούν τα unisex μπλουζάκια PINKTOBER στα Hard Rock ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Τα έσοδα της εκστρατείας PINKTOBER διατίθενται για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και την έρευνα του ιδρύματος The Caron Keating Foundation ενώ τα έσοδα από επιμέρους εκδηλώσεις στα Hard Rock Cafe ανά τον κόσμο θα δοθούν για την υποστήριξη διάφορων τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων για τον καρκίνο του μαστού. Σε τοπικό επίπεδο, το 15% των πωλήσεων από τα PINKTOBER μπλουζάκια και το 75% από τις πωλήσεις της PINKTOBER κονκάρδας θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής».

Pinktober2015-500x500FBboostGrayTshirt_jpg

Το Hard Rock Cafe Athens λειτούργησε ως σημείο εγγραφής των συμμετοχών για τoν Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής», την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία του Hard Rock PINKTOBER, επισκεφτείτε το www.hardrock.com.

Σχετικά: Το Hard Rock Cafe Athens στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού μέσω της εκστρατείας PINKTOBER®

Διεύθυνση: Hard Rock Cafe Αθήνα
Αδριανού 52
Μοναστηράκι, Αθήνα
210 3245170

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.hardrock.com/athens.