Συμμετείχαμε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού και Πολιτισμού χωρίς Σύνορα-2016

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ" συμμετείχε στο «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» - 2016 το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Athens Ηilton, το οποίο διοργανώθηκε σ το πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού 5 Δεκεμβρίου» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού Ελλάδα – «Ε-Volunteer Forum» και τον  Πολιτιστικό Οργανισμό «Κοσμο-Πολιτισμός».

Με ειδικό περίπτερο,  σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, εθελόντριες του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ενημέρωσαν το ευρύ κοινό  για τις δράσεις και τα προγράμματα του Συλλόγου.

Επίσης, η Αντιπρόεδρος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, κα Ελευθερία Κούρεντα, απεύθυνε  σύντομο χαιρετισμό σε ειδική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην  θεατρική φιλανθρωπική παράσταση ''Η ΄Αμυαλη Βιολέτα'' που στοχεύει στην ενημέρωση γυναικών – ανδρών για τον καρκίνο του μαστού και στην αποκατάσταση γυναικών με οικονομικά-ασφαλιστικά προβλήματα μετά από μαστεκτομή. Αποτέλεσμα αυτής της δράση είναι μια γυναίκα με καρκίνο μαστού από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ να πραγματοποιήσει δωρεάν θεραπεία πλαστικής αποκατάστασης μετά από μαστεκτομή.

Η κα Κούρεντα ευχήθηκε επιτυχία στις εργασίες του Φεστιβάλ, ευχαρίστησε τον συγγραφέα του έργου και  πλαστικό χειρουργό κ. Ντουντουλάκη για την προσφορά του ,ανέφερε τους κύριους στόχους του ΑΛΜΑ  ΖΩΗΣ και επεσήμανε στην ομιλία της τη μεγάλη αξία που έχουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες για την προώθηση του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης και παράλληλα για την  έγκυρη ενημέρωση και την καλύτερη ποιότητα της ζωής των ασθενών.

 

[/vc_column_text][vc_gallery type="image_grid" images="1825,1827,1829"][/vc_column][/vc_row]