Κοινοποίηση ευχαριστηρίου Χ.Ε.Ν. Θήβας για την ενημερωτική ομιλία που πραγματοποιήσαμε στις 30/11!

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας κοινοποιήσουμε το ευχαριστήριο που λάβαμε από τη Χ.Ε.Ν. Θήβας, έπειτα από την ενημερωτική ομιλία πρόληψης  που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.

Ευχαριστήριο:

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νομεβρίου 2014 και ώρα 11:00π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Χ.Ε.Ν. Θήβας με θέμα "Ο καρκίνος του μαστού - πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση - αντιμετώπιση της νόσου".
Η ενημέρωση ήταν εξαιρετική, πληρέστατη και αντλήσαμε πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να σώσουν ζωές.
Η Χ.Ε.Ν. Θήβας, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς, αφ'ενός τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Αλμα Ζωής" και την ομάδα που ήρθε στην πόλη μας, αποτελούμενη από τον ειδικό χειρουργό μαστού, επιμελητή Α' του Γενικού Νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου", κύριο Παναγιώτη Δασκαλάκη, την κοινωνική λειτουργό του Συλλόγου "Αλμα Ζωής", κυρία Ελένη Λέκα και την εθελόντρια κυρία Μαργαρίτα Πιτερού από τον Σύλλογο "Αλμα Ζωής", αφ' ετέρου τον Δήμο Θηβαίων και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κύριο Αναστάσιο Καμούτση, για την παραχώρηση της αίθουσας και την παρουσία του στην εκδήλωση, τους ανθρώπους που εργάστηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο, τα ΜΜΕ της πόλης μας για την προβολή, όσους με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης, τις εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων που παραβρέθηκαν και φυσικά τα μέλη και τις φίλες της Χ.Ε.Ν. που παρακολούθησαν την ενημέρωση.
Σας ευχαριστούμε,
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Χ.Ε.Ν. Θήβας


Εάν σας ενδιαφέρει να ενημερώσουμε τις  γυναίκες της εταιρίας ή της περιοχής σας για την αξία της πρόληψης - έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενώς για το Πρόγραμμα Ενημέρωσης σε Εταιρίες που υλοποιούμε από τα καθαρά έσοδα του 6ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2014, εδώ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στα τηλέφωνα 210 4180006 και 210 8815444.